Το Διδακτικό Προσωπικό μας - ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ "ΑΤΟΜΟ"

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Το Διδακτικό Προσωπικό μας

Το Φροντιστήριο μας

Οι καθηγητές του Φροντιστηρίου μας, που συνεχώς επιμορφώνονται, ξεχωρίζουν για την υψηλή γνωστική επάρκεια, εμπειρία και επαγγελματική συνείδηση. Βρίσκονται διαρκώς δίπλα στο μαθητή, αντιλαμβάνονται έγκαιρα την κάθε του αδυναμία και τον στηρίζουν στο δύσκολο δρόμο του για την επιτυχία.


ΧΟΥΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ: Πτυχιούχος Φυσικός του Πανεπιστημίου Πατρών. Ιδρυτής και Διευθυντής των Φροντιστηρίων "ΑΤΟΜΟ". Διδάσκει Φυσική, Χημεία και Ηλεκτρολογία.
ΜΑΛΙΒΙΤΣΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ: Πτυχιούχος Μαθηματικός του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Διδάσκει Μαθηματικά.
ΧΑΧΩΛΟΥ ΜΑΡΙΑ: Πτυχιούχος Φιλόλογος του Πανεπιστημίου Αθηνών. Διδάσκει Αρχαία, Λατινικά, Λογοτεχνία, Έκθεση και Ιστορία.
ΧΑΤΖΗΣΤΑΥΡΙΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ: Πτυχιούχος Φιλόλογος του Πανεπιστημίου Πατρών, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Φιλολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών και Υποψήφια Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρών. Διδάσκει Αρχαία, Λατινικά, Λογοτεχνία, Έκθεση και Ιστορία.ΜΑΡΓΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: Πτυχιούχος
Μηχανικός Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Διδάσκει Ανάπτυξη Εφαρμογών, Προγραμματισμό, Δίκτυα Η/Υ και Μαθηματικά.


ΚΩΛΕΤΗΣ ΑΔΑΜ: Πτυχιούχος Βιολόγος του Πανεπιστημίου L'Aquila Ιταλίας, Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην Φυσιοπαθολογία. Διδάσκει Βιολογία και Βιοχημεία.

ΑΝΘΗ ΣΟΦΙΑ: Πτυχιούχος Οικονομολόγος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.). Διδάσκει Αρχές Οικονομικής Θεωρίας και Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.

ΕΥΑ ΣΕΒΑΣΤΗ: Πτυχιούχος Φιλόλογος του Πανεπιστημίου Αθηνών. Διδάσκει Αρχαία, Λατινικά, Λογοτεχνία, Έκθεση και Ιστορία.

ΜΑΡΙΝΑ ΚΟΝΤΟΚΩΣΤΑ: Πτυχιούχος Μαθηματικός του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη Θεωρητική Πληροφορική και Θεωρία Συστημάτων & Ελέγχου και πολυετή διδακτική εμπειρία. Διδάσκει Μαθηματικά.

 
 
Web hosting by ip.gr
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού